Huis Reinigen


Herkenbaar ?

Herken je ook onverklaarbare en aanhoudende klachten bij je kind, dier of jezelf zoals :


- Spanningen in huis

- ADHD

- Overgevoeligheid

- Slaapproblemen (vooral bij kinderen)

- Huilbaby's

- Relatieproblemen

- Niet lekker in je vel zitten

- Wisselende stemmingen

- Het idee dat iemand aanwezig is

- Moe en weinig energie

- Geen motivatie meer

- Veel piekeren en dromen snachts

- Niet goed meer functioneren

- Hoofdpijn

- Last van de maag

- Drukkend gevoel op de borst

- Pijn in nek, schouders of rug

- Depressie of angst
In deze tijd:

Het toegenomen werktempo en de noodzaak om continu te presteren maakt onze samenleving steeds meer een 'stressmaatschappij'. Velen komen nauwelijks aan zichzelf toe. Je huis is de meest belangrijke plek in je leven. Het is de plek waar je je helemaal kunt ontspannen, waar je slaapt, waar je je geliefden, familie en vrienden ontmoet en waar je kinderen opgroeien. En het is vooral de plek die jouw energie uitstraalt. Althans... zo zou het moeten zijn. Door allerlei omstandigheden is het voor veel mensen niet meer vanzelfsprekend dat zij zich thuis kunnen ontspannen en zich weer kunnen opladen na een dag werken. Slaapproblemen, stress, irritaties en geprikkeldheid in het gezin, overgevoeligheid of hooggevoeligheid (HSP), huilbaby's en heel veel andere problemen en klachten kunnen (mede) veroorzaakt worden door belastende omgevingsfactoren. Daardoor is je huis niet die veilige plek waar je je echt thuis kunt voelen en opladen maar een plek van onrust en stress.Werking huiszuivering:

Wanneer je het idee hebt dat er bijzondere dingen gebeuren in je huis, zou je dit kunnen wijten aan een rijke fantasie. Natuurlijk is niet alles bovennatuurlijk net zo min als dat niet alles feitelijk is. Toch komt een gevoel over je huis niet vanzelf en is het niet nodig dit te onderbouwen: Als je voelt dat er iets aan de hand is en je vemoed dat het met je huis te maken heeft, volg dit gevoel. Het kan geen kwaad stappen te nemen. Concrete stappen om dit gevoel weer rustig te maken en in evenwicht. Veel woningen bevatten veel oude rest energie. Deze negatieve energie hoopt zich in jaren op in je woning.

Je huis zuiveren heeft na mijn bezoek een dubbele invloed: Op je huis en op je lichaam. In je woning zul je na een zuivering merken dat ruimtes groter, rustiger en warmer aanvoelen. Dat er weer een aangename sfeer hangt. In je eigen lichaam zul je merken dat je energiepeil is opgekrikt. Je bent opgewekter, slaapt gemakkelijker en dieper. Je kunt je weer makkelijker concentreren. Dat allemaal dankzij een hernieuwde levensenergie, die nu vrij door je huis stroomt en je meeneemt in haar vernieuwde positieve stroming. Een huiszuivering is veilig en betrouwbaar.


Natuurgeneeskundige/therapeute Marianne van Londen


Home